MENÜ

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! Diego Costa, Mandzukic'ten sonra şimdi Welbeck de listede!

Siyah-golcü planı doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Diego Costa ve Mario Mandzukic isimleri üzerine yoğunlaşan Kara Kartal, Danny Welbeck’i de hedefleri arasına ekledi. Yönetimin pazarlıklardaki en önemli kozu, Şampiyonlar Ligi bileti...

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! Diego Costa, Mandzukic'ten sonra şimdi Welbeck de listede!

Şampiyonlar Ligi’nde başarı için iddialı bir kadro kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, golcü operasyonunu sürdürüyor. Ekonomik şartlar sebebiyle bonservisi elinde olan futbolcular üzerine yoğunlaşan yönetim, İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’le yollarını ayıran ve yarım dönemdir boşta bulunan Diego Costa için nabız yoklamaya devam ediyor. Geleceği için seçici davranan İspanyol golcüyle menajeri aracılığıyla temasta olan Kara Kartal, yıllık maaş olarak 2.5 milyon Euro seviyesine kadar çıktı. Yönetim, Şampiyonlar Ligi faktörünü bu transferde kullanıp mutlu sona ulaşmak istiyor.

Haberin Devamı

Aboubakar’ın durumu...

Vincent Aboubakar’ın ayrılık durumunun bulunması sebebiyle 2 golcü için çalışmada bulunan Siyah-Beyazlılar, Mario Mandzukic’i de listesinde tutuyor. Ara transfer döneminde Beşiktaş’la yaptığı yoğun pazarlıkların sonuca ulaşmaması sonrasında, İtalya Serie A Ligi temsilcisi Milan’la anlaşan Hırvat golcü, 10 maçta forma giyip Çizme kariyerini sonlandırdı. Tecrübeli futbolcuyu tekrar listesine ekleyen yönetim, Devler Ligi biletini bu oyuncuyla yapılan pazarlıklarda da kullanıyor.

Haberin Devamı

Menajeri önerdi

Ada ekibi Brighton’la yollarını ayıran Danny Welbeck de yönetimin not defterine giriş yaptı... İngiltere temsilcisiyle sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki futbolcunun menajerler aracılığıyla kulübe önerilmesi sonrasında, tecrübeli futbolcu için de çalışmalar başladı. Kara Kartal, Diego Costa ve bir ismi daha Kartal yapmak istiyor.

YORUM YAZ