MENÜ

Beşiktaş'ta son dakika Mohamed Elneny gelişmesi

Menajer Ömer Uzun, Mohamed Elneny'in Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağıyla ilgili, "Gerek Arsenal tarafında gerek Beşiktaş tarafında salgın sonrasında birtakım şeyler beklemede. Şu ana kadar resmi bir görüşme yapamadık ancak şunu biliyorum ki gerek teknik heyet gerek Beşiktaş, Elneny'i bir sezon daha takımda tutmak istiyor. İşler biraz daha netleştikten sonra da Arsenal ile de oyuncunun gelecek sezon planlamasıyla ilgili birtakım görüşmeler yapılacaktır" dedi.

Beşiktaş'ta son dakika Mohamed Elneny gelişmesi

Menajer Ömer Uzun'dan son dakika Mohamed Elneny açıklaması geldi. Sezon başında Arsenal'den Elneny'i kiralama bedeli olmadan Beşiktaş'a getirdiklerini, siyah-beyazlı kulübün ve teknik heyetin Mısırlı oyuncuyu 1 sezon daha takımda tutmak istediğini vurgulayan Uzun, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Beşiktaş, Elneny'i bir sezon daha takımda tutmak istiyor

"Salgın sonrasında birtakım şeyler beklemede gerek Arsenal tarafında, gerek Beşiktaş tarafında. Ama şunu söyleyeyim; Elneny geçen sene kiralık bedeli verilmeden gelen bir isim. Çok kaliteli bir oyuncu. Şu ana kadar resmi bir görüşme yapamadık ancak şunu biliyorum ki teknik heyet ve Beşiktaş, Elneny'i bir sezon daha takımda tutmak istiyor. İşler biraz daha netleştikten sonra Arsenal ile de oyuncunun gelecek sezon planlamasıyla ilgili bir takım görüşmeler yapılacaktır. Elneny, son derece profesyonel, iyi bir oyuncu. Zaten bu dönemde de yaptığı katkı ile de bunu görebilirsiniz."

Kalitesiyle kısa sürede ilk 11’in değişilmez ismi olan ve Atiba’yla yakaladığı uyumla dikkat çeken Mısırlı oyuncu, Siyah Beyazlı forma altında 28 maça çıktı ve 2 asist kaydetti.

YORUM YAZ