MENÜ

Beşiktaş'ta son dakika! Corona Virüs için Olağanüstü hal!

Siyah-beyazlılar, Terim ve Albayrak’tan gelen kötü haberler üzerine tesislerde koronavirüs testinden geçirildi. Otoparkta bekletilen teknik heyet ve oyuncular tek tek içeriye alındı. Hiç kimsede şüphe uyandıracak belirti olmadığı aktarıldı.

Beşiktaş'ta son dakika! Corona Virüs için Olağanüstü hal!

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkması gündeme bomba gibi düşerken, Beşiktaş’ta futbol takımı ve teknik heyet dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde testten geçirildi.

Haberin Devamı

Milliyet'in haberine göre; Fatih Terim haberinin önceki gece duyulması üzerine tüm takımı telefonla tek tek aratan yönetim, herkesin tesislere gelmesini istedi. Öğle saatlerinde tesislere ulaşan siyah-beyazlı oyuncuların tamamı tedbir olarak otoparkta bekletildi. Ümraniye’ye gelen ambulansta testlerin yapıldığı bildirilirken, futbolcuların ve teknik heyetin tek tek içeriye alındığı ortaya çıktı.

Günler sonra evlerinden çıkan oyunculardan yan yana gelmemelerini isteyen sağlık görevlilerin uyarıları üzerine siyah-beyazlılar uzun süre arabalarında bekledi. Sırası gelen oyuncu 15 dakika süren koronavirüs testinden sonra tesislerden ayrıldı.

Eve gittiler

Test öncesi yönetimin tesislerde özel önlemler aldığı belirtildi. Tüm çalışanların maske taktığı belirtilirken, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcılarının futbolculardan sonra teste alındığı öğrenildi. Testlerin ardından futbolcular doğrudan evlerine geçti. Siyah-beyazlılarda şimdiye kadar hiçbir oyuncu, teknik adam ve yöneticide koronavirüs şüphesi uyandıracak bir belirti olmadığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Yöneticiler de testten geçecek

Bu arada teknik heyet ve oyuncuların yanı sıra Beşiktaşlı yöneticilerin de hastanede testten geçeceği ifade edildi. Beşiktaş’ta kısa süre içinde tüm sporcular aşama aşama testten geçirilecek.

YORUM YAZ