MENÜ

Beşiktaş'ta sakatlıkların sebebi ne?

Alanya karşısında üç önemli futbolcusunu birden kaybeden Beşiktaş’ta sakatlıkların oyuncuların aşırı kazanma hırsırdan kaynaklandığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta sakatlıkların sebebi ne?

Beşiktaş'ta bu sezon saha sonuçları kadar sakatlıklar da büyük can sıkıntısı yarattı. Alanyaspor'u 2-0 yenip milli araya moralli giren siyah-beyazlılarda Dorukhan, N'Koudou ve Oğuzhan'ın sakatlıkları üzüntü yarattı. Maçtan bir gün öncesine kadar sorunu bulunmayan Beşiktaş'ta, ilk sakatlığı Gökhan Gönül adalesinden yaşamıştı.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 sakat daha veren Kartal'da sorun için ilginç bir neden bulundu. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin zeminin stattan da iyi olduğunu ifade eden yöneticiler, Vodafone Park'ın da kendini toparladığını ve problemin futbolcuların kazanma arzusundan dolayı ortaya koyduğu fazla efordan kaynaklandığını belirttiler.

DETAYLI İNCELEME OLACAK

Teknik heyet ise milli arada sağlık sorunlarıyla ilgili detaylı inceleme yapacak. Üst üste yaşanan adale sakatlıkları için sağlık heyeti ile de görüşülüp, oyuncuların durumu incelenecek ve antrenman verileri ile birlikte tüm metotlar gözden geçirilecek.

SAKATLAR LİSTESİ

Beşiktaşta sakatlıkların sebebi ne

(Sabah)

YORUM YAZ