MENÜ

Beşiktaş'ta kaleci Ersin Destanoğlu'ndan genç Emre Bilgin'e övgü dolu sözler

Ersin Destanoğlu, kendisinin yokluğunda Hatayspor maçında kaleyi devralan Emre Bilgin’in performansını yorumladı. Ersin, “Emre benim kardeşim gibi. Çok iyi kaleci olacak inşallah. Şansız bir gol yedi. Ama bunlar futbolun içinde olan şeyler” dedi.

Beşiktaş'ta kaleci Ersin Destanoğlu'ndan genç Emre Bilgin'e övgü dolu sözler

Beşiktaş’ın başarıllı file bekçisi Ersin Destanoğlu, cezası sebebiyle önceki günkü Hatayspor karşılaşmasını tribünden takip etmişti. Ersin, karşılaşmanın ardından FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Kendisinin cezalı, ikinci kaleci Mert Günok’un da sakatlıktan yeni dönüp hazır olmaması sebebiyle 18 yaşındaki Emre Bilgin’in Hatay karşısında forma giymesini değerlendiren Ersin, “Öncelikle puan kaybı için üzgünüz. Emre benim kardeşim gibi. Çok iyi kaleci olacak inşallah. Şansız bir gol yedi belki. Ama bunlar olacak. Futbolun içinde olan şeyler...” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Milli Takım sorusu...

Ersin, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un kendisini son kadroya dahil etmemesi ve Ümit Milli Takım kafilesinde yer almasıyla ilgili olarak sorulan soruya ise cevap vermekten kaçındı. Yetenekli file bekçisi, Milli ara sonrasında kaledeki görevine geri dönecek. Destanoğlu, Trabzonspor’la deplasmanda oynanacak 31. hafta mücadelesinde 11’deki yerini alacak.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ