MENÜ

"Beşiktaş'ta işi yok demektir"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı ve normal süresi 1-1'lik eşitlikle tamamlanan Rio Ave maçını penaltılarda 4-2 kaybederek Avrupa'ya veda etmişti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Avrupa Ligi ile ilgili açıklamalarını yorumladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Rio Ave maçını penaltılarda 4-2 kaybeden Beşiktaş, turnuvaya veda etti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Avrupa Ligi ile ilgili açıklamalarını yorumladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Avrupa Ligi ile ilgili yaptığı açıklamayı "Çok sorunlu açıklamalar" olarak değerlendiren Serkan Akcan, "Sergen Hoca, Beşiktaş tarihinin en talihsiz teknik direktörüdür. Bir gün eğer kitap yazarsa bu sezonun perde arkasını öğrenebiliriz." dedi.

Sergen Yalçın'ın basın toplantısında yaptığı açıklamaların kendi fikrinin olup olmadığı konusuna dikkat çeken Serkan Akcan, "Beşiktaş Teknik Direktörü Avrupa'yı angarya görüyorsa Beşiktaş'ta işi yok demektir. Bunu tarihteki her Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor teknik direktörü bilir, Sergen hoca mı bilmeyecek? Ben Sergen hocanın Avrupa Ligi'ni angarya olarak görmediğini, angarya görmek zorunda bırakıldığını düşünüyorum. " dedi.

YORUM YAZ