MENÜ

Beşiktaş'ta imza haftası! Isak Hien, Dele Alli ve Kerem Atakan Kesgin...

Beşiktaş, bu hafta 3 yıldıza birden imza attırmayı hedefliyor. Dele Alli, evrak sorunlarının ardından Siyah Beyazlı formayı giyecek. Ayrıca Isak Hien ile Kerem Atakan’ın da Beşiktaş’a katılması bekleniyor.

Beşiktaş'ta imza haftası! Isak Hien, Dele Alli ve Kerem Atakan Kesgin...

Transfer çalışmaların tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş Yönetimi, orta saha için dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyordu. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’da görev yapan Dele Alli’yi kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, evrak sorunları nedeniyle transferi ertelemişti.

Haberin Devamı

Artık anlaşma için sona gelindiği öğrenilirken, 26 yaşındaki futbolcunun, kulübüyle de arasındaki son problemleri gidermeye çalıştığı öğrenildi. Yani gelecek hafta Kara Kartal’da transferlerin tamamlanması bekleniyor. Bu paralelde stoper arayışlarına da devam eden Beşiktaş, İsveç’te Djurgarden’de görev yapan Isak Hien’i de bitirmek istiyor.

İsveç’ten ayrılmak istiyor

İsveç ekibi, pazarlıklara 3.5 milyon Euro’dan başlarken, tarafların orta yolda bulmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Özellikle 23 yaşındaki savunmacının yurtdışına çıkma isteği Beşiktaş’ın elini kolaylaştırıyor. Son olarak Sivasspor’dan Kerem Atakan Kesgin’i kadrosuna katmak isteyen Kara Kartal, Yiğido ile prensip anlaşmasına varmıştı. 21 yaşındaki futbolcu için de sona gelindiği ve bu hafta imzaların atılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ