MENÜ

Beşiktaş'ta Ernst şoku!

Alman yıldızdan kötü haber geldi... Üç gündür idmanlara çıkamayan tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş'ın Belediye'yle oynayacağı kritik 90 dakikada forma giyemeyeceği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Ernst şoku!

Beşiktaş’ta Fabian Ernst şoku yaşanıyor... Sağ arka adalesindeki sakatlık nedeniyle idmanlara katılamayıp, dinlendirilen Kara Kartal’ın Alman yıldızının çarşamba günkü Büyükşehir Belediye maçında forma giymesinin imkansız olduğu bildirildi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin sakatlığın ilerlemesinden çekindiği için, Fabian Ernst’i riske etmek istemediği ve İnönü Stadı’ndaki karşılaşmada görev vermeyeceği öğrenildi. Hocasına, “İğneyle de olsa oynamak istiyorum” diyen Alman yıldızın takımını yalnız bırakmak istemediği ve herşeye rağmen tesislerde tedavisini sürdürdüğü belirtildi. Maç gününe kadar sağlık ekibiyle temaslarını sürdürecek olan Denizli, son kararını çarşamba günü verecek.

Golcüler de sakat!
Kartal’da golcülerin sakatlığı da teknik direktör Mustafa Denizli’yi düşündürüyor. Takımın en önemli iki gol silahı Bobo ile Nobre’nin de sakatlığının bulunduğu, ancak iki Brezilyalı’nın da büyük bir ihtimalle Büyükşehir Belediye sınavına yetişecekleri kaydedildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ