MENÜ

Beşiktaş'ta Diaby ve N'Koudou'dan zafer pozu

Beşiktaş'ta Yeni Malatyaspor mücadelesinin hazırlıkları dün yapılan idmanla devam etti. Taktik ve kondisyon çalışması yapan oyuncular, antrenmanın son bölümünde ayak tenisi oynadı. Yıldızlar hünerlerini sergilerken; Diaby ve N’Koudou’lu kazanan takım zafer pozu verdi

Beşiktaş'ta Diaby ve N'Koudou'dan zafer pozu

Beşiktaş, Süper Lig’in 32’nci haftasında yarın BtcTurk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, dün sabah yaptığı idmanla devam etti. Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve açma germe çalışmasıyla başladı. Siyah-Beyazlı oyuncular ardından gruplar halinde ayak tenisi oyunları oynadı. Grup maçlarını kazanan Diaby ve N’Koudou, sevinç fotoğrafları çektirdi.

Haberin Devamı

Antrenman, şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını, bugün saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 16.00’da özel uçakla Malatya’ya giderek kampa girecek.

YORUM YAZ