MENÜ

Beşiktaş'ta Can Bozdoğan'la yola devam

Beşiktaş Yönetimi, Kasımpaşa maçında 90 dakika boyunca dinamik ve dominant görüntüsünü, attığı şık golle taçlandıran 20 yaşındaki futbolcu için kararını verdi. Genç yıldızın 1.8 milyon Euro'luk opsiyonu kullanılıp Schalke'den bonservisi alınacak.

Beşiktaş'ta Can Bozdoğan'la yola devam

Süper Lig'de önceki akşam Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kalıp düşüşünü sürdüren Siyah-Beyazlılar'da tek sevinç yaratan isim Can Bozdoğan olmuştu. Miralem Pjanic'in Borussia Dortmund maçı düşünülerek riske edilmediği karşılaşmada ilk 11'de görev alan 20 yaşındaki futbolcu, dinamik ve etkili futbolunu 12. dakikada attığı şık golle taçlandırmıştı. Oyun genelindeki dominant görüntüsüne ek olarak saha içinde sorumluluk da alan Can, teknik ekibi memnun etti.

Haberin Devamı

Temas kurulacak

Sezon başında Almanya ekibi Schalke'den 200 bin Euro karşılığında kiralanan Can Bozdoğan'ın gelişiminden oldukça memnun olan Siyah-Beyazlı yönetim, başarılı futbolcunun bonservisini sezon sonunu beklemeden almayı planlıyor. Kontratında 1.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunan yetenekli futbolcu için devre arasında Almanya temsilcisiyle temas kurulması bekleniyor. Yönetimin sonrasında Can'la uzun vadeli bir kontrat yapması planlanıyor.

YORUM YAZ