MENÜ

Beşiktaş'ta Batshuayi dünyaları kaçırdı

Belçikalı 2 maç sonra ilk 11'e döndü ve 16'da Hatay ağlarını havalandırdı. Skor 1-1 olduktan sonra yıldız oyuncu 3 net fırsatı kullanamayıp yine saç baş yoldurttu. Derbi mağlubiyeti sonrası çıkış arayan Kartal'ın hesapları bozuldu.

Beşiktaş'ta Batshuayi dünyaları kaçırdı

Beşiktaş'ın golcüsü Michy Butshuayi dün geceye damgasını vuran isim oldu. İki maç aradan sonra ilk 11'e dönen Batshuayi gollerine de kaldığı yerden devam etti. Belçikalı oyuncu 16. dakikada Siyah-Beyazlılar'ı öne geçiren golü attı. 3-2 kazanılan Sivas deplasmanında biri penaltıdan 2 gol atan yıldız oyuncu ilk 11'de başladığı son iki lig maçında da fileleri sarsmış oldu ve toplamda 12 gole ulaştı.

Haberin Devamı

3 maçta 7 puan gitti

Attığı golle tribünleri sevindiren Batshuayi kaçırdıklarıyla da taraftara saç baş yoldurttu. 56'da net fırsatta topu auta gönderen Belçikalı 4 dakika sonra ise kale sahasında yaptığı kafa vuruşunda yine zoru başardı, topu dışarı attı. 89'da bir kez daha fırsatı kullanamayan golcüsünün 3 net fırsatta skor bulamadığı maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi sonrası yaralarını sarma hedefi de tutmamış oldu. Siyah-Beyazlılar, Sivas deplasmanında kazandıktan sonra oynadığı 3 maçta 7 puan kaybetti. Kara Kartal bu süreçte iç sahada Başakşehir (2-2) ve Hatay (1-1) beraberlikleri alırken deplasmanda da Galatasaray'a (0-2) kaybetti.

3.kez puan kaybetti

Batshuayi bu sezon iç sahada 5. kez fileleri havalandırdı. Belçikalı oyuncunun skor bulduğu 8 karşılaşmanın 3'ünde Beşiktaş puan kaybetti. Siyah-Beyazlılar Batshuayi'nin gol attığı Başakşehir (d) maçını 3-2 kaybederken, Rize (d: 2-2) ve Hatay (1-1) ile berabere kaldı.

YORUM YAZ