MENÜ

Beşiktaş'ta başkan adaylığı için son durum!

Beşiktaş, Fikret Orman'ın istifası sonrasında alınan yönetim kurulu kararıyla seçime gidiyor. Siyah beyazlılarda başkanlığa aday olacak isimler bugün 17.00'ye kadar adaylıklarını açıklamak zorunda... Beşiktaş ikinci Başkanı Serdal Adal, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal adaylıklarını resmen açıkladı. İşte Beşiktaş'ta başkan adaylığında yaşanan son durum...

Beşiktaş'ta başkan adaylığı için son durum!

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın istifası sonrasında yönetim kurulu toplanmış ve olağanüstü seçimli genel kurul kararı almıştı. 13-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan genel kurul öncesinde aday olacak isimlerin yeterli imzayı toplaması gerekiyor.

Haberin Devamı

Şu an siyah beyazlı camiada yeterli imza toplanan 5 aday oldu. Serdar Adalı, Ahmet Nur Çebi, İsmail Ünal, Hürser Tekinoktay gibi isimler için yeterli imza toplandı.

FANATİK'in dün özel olarak duyurduğu haberde, bu isimler arasında yer alan Ahmet Nur Çebi'nin aday olmayacağı belirtilmişti.

FİKRET ORMAN SÜRPRİZİ

Haberin Devamı

Yeterli imza toplanan isimlerden birisi de başkan Fikret Orman. Orman'ın başkanlığa aday çıkmaması ihtimaliyle yeterli imzayı topladığı öğrenildi.

4 ADAY BAŞVURU YAPTI

Adaylık için 250 ve üzeri imzayı toplayan Serdal Adalı, İsmail Ünal, Ahmet Nur Çebi ve Hürser Tekinoktay, Beşiktaş Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundular. Saat 17.00'ye kadar herhangi bir başvuru daha çıkmazsa, bu dört isim 13-20 Ekim 2019'da başkanlık için yarışacak.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ