MENÜ

Beşiktaş'ta Atiba ve Larin Yeni Malatyaspor kadrosuna alınmadı

Beşiktaş'ta Kanada Milli Takım kampından geç dönen Atiba ve Cyle Larin, Yeni Malatyaspor maçının kadrosuna alınmadılar. Sakatlığı geçen Alex Teixeira ise kadroda yer aldı.

Beşiktaş'ta Atiba ve Larin Yeni Malatyaspor kadrosuna alınmadı

Beşiktaş'ta Kanada Milli Takımı'ndan geç dönen futbolcular Atiba Hutchinson ve Cyle Larin, Yeni Malatyaspor ile oynanacak 4.hafta maçının kadrosuna alınmadılar. Atiba son olarak 6.9.2021 tarihinde ABD karşısında Kanada forması giyerken Larin dün gece oyanan Surinam maçında 66 dakika görev yapmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularında Alex Teixeira ise sakatlığını atlattı ve listede yer aldı. Beşiktaş yarın Yeni Malatyaspor ile saat 20:00'de evinde karşılaşacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kadroda şu futbolcular bulunuyor: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Georges-Kevin Nkoudou, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal, Fabrice Nsakala, Welinton Souza Silva, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Güven Yalçın, Alex Teixeira.

Beşiktaşta Atiba ve Larin Yeni Malatyaspor kadrosuna alınmadı

YORUM YAZ