MENÜ

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson teknik heyette yer alacak mı? Açıkladı...

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı, öncesi Siyah-Beyazlı ekipte Atiba Hutchinson düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Atiba Hutchinson, teknik heyette yer alıp almayacağını açıkladı.

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson teknik heyette yer alacak mı? Açıkladı...

2020-2021 sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor, yarın Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Siyah-Beyazlı ekipte Atiba Hutchinson düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Zor bir rakibe karşı oynayacaklarını belirten Atiba Hutchinson, "Zor bir rakibe karşı oynayacağız, buraya kupayı kazanmaya geldik. İyi oynayan bir takıma karşı önemli bir maç olacak. İyi bir maç oynayıp, zaferle ayrılmak istiyoruz. Biz galibiyet almak için her şeyimizi vereceğiz. Umarım yılın ilk kupasını kazanırız." sözlerini dile getirdi.

Takımdaki eksiklere de değinen tecrübeli futbolcu ""Dünya olarak çok zorlu bir sürecin içerisindeyiz. Biz sporcular olarak profesyonel kalmalı, hazır olmalı ve elimizden geleni yapmalıyız. Umarım bir an önce herkes sağlığına kavuşur, güvende olur ve bu zorlu süreçten bir an önce kurtuluruz" dedi.

Teknik heyette yer alacak mı?

Atiba Hutchinson kendisine yöneltilen Beşiktaş teknik heyetinde yer alıp almayacağı sorusuna "Yarın önemli bir maçımız var. Önümüzdeki maça odaklanmış durumdayım. Takıma bu sezon yardım edebilmek için elimden geleni yapmak istiyorum. Sıkı çalışıp ligi en iyi sırada bitirmek, şu anda odaklandığım şey. Gelecekteki konularla ilgili olarak zamanı gelince düşünürüm" sözleri ile cevap verdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ