MENÜ

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den yakın takip

Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına dün taktik ağırlıklı çalışmayla devam etti. Önder Karaveli yönetiminde yapılan idmanı, Başkan Ahmet Nur Çebi de takip etti. Çebi, antrenman sonrasında oyuncularla yakından ilgilendi.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den yakın takip

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına, dün sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla devam etti. Beşiktaş U19 Akademi Takımı’nın teknik sorumlusu Önder Karaveli’nin yönetimindeki antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik programının uygulandığı çift kale maçın ardından yapılan şut çalışması ile sona erdi.

Haberin Devamı

Karaveli’yle görüştü

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bir bölümünü izlediği, sağanak yağmur altında basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü. Çebi, idman sonrasında oyuncularla özel olarak ilgilendi. Başkan, ardından Önder Karaveli’yle görüşüp takımın son durumuyla ilgili olarak bilgi aldı. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün saat 18.00’de yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

YORUM YAZ