MENÜ

Beşiktaşlı Howard!

ABD basını, bir yıldızı daha Türkiye'ye getirdi. Orlando Magic'te Hidayet Türkoğlu'nun takım arkadaşı olan Dwight Howard'a Beşiktaş forması giydirildi

Beşiktaşlı Howard!

NBA Play-Off’ta elenen Orlando Magic’in etkili silahı Dwight Howard’ın sözleşmesinin bu sezon sona erecek olması ABD basınını harekete geçirdi. Allen Iverson’ı transfer eden takım olarak Amerika’da büyük sükse yapan Beşiktaş’ın adı bu kez de dev pivot Dwight Howard’la anıldı. Daha önce lokavt yüzünden Avrupa’ya gidebilecek yıldızlarla ilgili yapılan haberlerde Kobe Bryant’ı Beşiktaş’a getiren ABD basını, şimdi de Dwight Howard’a Siyah-Beyazlı formayı giydirdi.

Haberin Devamı

‘Türkiye Ligi bekleyebilir’

Orlando Magic takımını yakından takip eden ‘Orlando Sentinel’ internet sitesi Howard’ın gelecek sezon gidebileceği takımlarla ilgili yaptığı uygulamanın içerisine Beşiktaş’ı da koydu. Beşiktaş’ın seçenekler arasında olması, Iverson transferinin gerçekten kulübün reklamında büyük rol oynadığını gösterdi. Diğer yandan uygulamada Beşiktaşlı Howard’ı seçtiğinizde Sentinel gazetesinin yaptığı espirili yorum ise ilginçti: “Türk kulübü geçen yaz Allen Iverson’a paraları saydı fakat sen (Howard) hala kariyerinin en iyi dönemindesin. Türkiye Ligi biraz daha bekleyebilir.”

YORUM YAZ