MENÜ

Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu, Fransa yolcusu!

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'tan ayrılmanın arifesinde. Ligue 1 temsilcisi Nice, uzun zamandır Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istiyor. Beşiktaş'a daha önce bir teklifte bulunan ancak ret cevabı alan Nice yeni teklifiyle siyah-beyazlıları ikna etti ve imza aşamasına geldi. İşte detaylar...

Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu, Fransa yolcusu!

Ersin Destanoğlu için Nice'ten gelen teklifleri reddeden Beşiktaş, sonunda Fransız ekibini istediği rakama çıkarmayı başardı. Nice birinci kalecisi Walter Benitez'i PSV'ye gönderdikten sonra,, genç file-bekçisinin transferinde vites artırdı.

Haberin Devamı

ERSİN DESTANOĞLU İÇİN YENİDEN DEVREYE GİRDİLER

Akşam'ın Fransız basınından aktardığı habere göre; Nice, Walter Benitez'in takımdan ayrıldıktan sonra Ersin Destanoğlu için bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Siyah-beyazlılar ile birçok defa görüşen Fransız ekibi son yaptığı teklifin üzerine çıktı.

BEŞİKTAŞ'IN KASASINI ERSİN DESTANOĞLU DOLDURACAK

Beşiktaş, Ligue 1 ekibi ile 7 milyon euro bonservis bedelinde anlaştı. İki kulüp Ersin Destanoğlu için bonuslarda da anlaşırsa transfer tamamlanmış olacak.

Siyah-beyazlı kulüp bu transferi 7 milyon euro bonservis bedeli ve bonuslarla tamamlamayı başarırsa, altyapısından çıkan genç kalecinin satışından büyük bir gelir elde etmiş olacak.

YORUM YAZ