MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızına: O çalımdan sonra hala hayatına stoper olarak devam edecek mi?

Süper Lig'de 7. maçını Gaziantep FK ile oynayan Beşiktaş, sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Montero, Gaziantep FK karşısında sergilediği performansla eleştiri oklarının hedefi oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Gaziantep FK - Beşiktaş maçı sonrası Montero'nun performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, Gaziantep Fk deplasmanından 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Montero, Gaziantep FK karşısında sergilediği performansla eleştiri oklarının hedefi oldu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Gaziantep FK - Beşiktaş maçı sonrası Montero'nun performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep FK - Beşiktaş mücadelesine 'Montero'nun gecesi' manşetini atan Serkan Akcan, "Montero'ya önce şunu sormak lazım Dicko'dan yediği o basit çalımdan sonra hala hayatına stoper olarak devam edecek mi?" dedi.

Montero'nun Atletico Madrid'den kiralık olarak Beşiktaş'a geldiğinin altını çizen Serkan Akcan, "Bu maçın özetini Diego Simeone de izledikten sonra acaba Montero hala Atletico Madrid'in stoperi olacağını düşünüyor mu? Şuan Beşiktaş'ta 1.2 Milyon Euro maaş alan kadro dışı bırakılmış Mirin Ümraniye'de yan sahada idman yapıyorken, Roco Karagümrük'e gönderilmişken, Ruiz'in geçen sezon yeni kontrat teklif dahi edilmeden bileti kesilmişken Montero'nun bu saydığım stoperlerden fazlası nedir? Beşiktaş'ta o kadar çok sorulacak soru var ki... Ben sadece Montero'dan başladım. Olay sadece Montero ile sınırlı kalacak kadar da küçük değil, olayın boyutları çok büyük" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ