MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızına: Kendine ihanet ediyor!

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, 6. maçını Yeni Malatyaspor ile oynayacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak. Tivibu Spor'da Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı öncesi konuşan yazarımız Serkan Akcan, Oğuzhan Özyakup'un son yıllarda düşen performansı üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında 6. maçını Yeni Malatyaspor ile oynayacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı öncesi konuşan yazarımız Serkan Akcan, Oğuzhan Özyakup'un son yıllarda düşen performansı üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Oğuzhan Özyakup'un Beşiktaş'a Arsenal'dan geldiğini hatırlatan Serkan Akcan, "Gerçekten hayranlıkla izledik Oğuzhan'ı. Oğuzhan'ın bunu ya kamuoyuna dönüp anlatması lazım, yoksa biz her maç farklı yorumlar yapacağız. Oğuzhan'da bir şey var çok net, çok belli. Kulüple mi, takım arkadaşlarıyla mı, özel hayatıyla ilgili mi bir problem var? Biz bunu bilmiyoruz. Her hafta 'Oğuzhan nerede?' sorusunu soruyoruz. Ya biz bıktık, Oğuzhan bıkmadı." dedi.

Oğuzhan Özyakup'un neşesini, performansını ve liderliğini kaybettiğini ifade eden Serkan Akcan, "Biraz daha oynamadığında futbolculuğunu kaybedecek. Ne yapacak 29 yaşında jübile mi yapacak? Ben izleyemediğim için üzülüyorum. Oğuzhan'ın yaptığı asistleri, attığı golleri kimse atamazken Oğuzhan bu durumda olmamalı. Kendine ihanet ediyor." dedi.

YORUM YAZ