MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızı Pepe'den gol şov!

Pepe durmuyor, atmaya devam ediyor... Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı, son olarak milli forma ile fileleri havalandırırken çıktığı son 10 resmi maçta toplam 6 gol attı. Siyah-Beyazlı takımın forvetleri Negredo (3), Larin (3) ve Vagner Love’u (1) sollayan Pepe, Portekiz formasıyla ise 100’ler kulübüne giren 6. oyuncu oldu

Beşiktaş'ın yıldızı Pepe'den gol şov!

10 sezon Real Madrid forması giydikten sonra Beşiktaş’a gelen Pepe, adeta ikinci baharını yaşıyor. Portekizli stoper, savunmadaki başarısının yanı sıra hücumdaki performansıyla bu sezon parmak ısırtıyor.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlı takımla ligde ve Avrupa’da çıktığı toplam 8 maçta 4 kez ağları havalandıran Pepe, milli takımda da kaldığı yerden devam etti. 35 yaşındaki yıldız, Portekiz’in Hırvatistan ile 1-1 berabere kaldığı maçta ülkesinin golünü kaydetti. Pepe, Portekiz’in bundan önce oynadığı Uruguay mücadelesinde de ağları havalandırmıştı.

Toplamda çıktığı son 10 resmi karşılaşmada 6 golü bulunan Pepe, Beşiktaş’ın forvetlerini de açık farkla solladı.

100 maçta 7 gol

Alvaro Negredo’nun 3 golü bulunurken, Larin de çıktığı toplam 9 maçta 3 kez fileleri sarstı. Love’un ise sadece 1 golü var. Kara Kartal’ın adeta gizli forveti haline gelen Pepe, Portekiz Milli Takımı’nda ise büyük gurur yaşadı.

100. maçına önceki gün çıkan Pepe, Ronaldo, Figo, Nani, Moutinho ve Couto’nun ardından 100’ler kulübüne giren 6. oyuncu oldu.

Haberin Devamı

Pepe, Portekiz Milli Takımı ile çıktığı 100 maçta 7 kez skora katkı sağladı.

Vida'da sorun yok

Portekiz’in Hırvatistan ile oynadığı maça ilk 11’de başlayan Domagoj Vida, 34. dakikada Kalinic ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanmıştı.

Rakibinin koluna basması sonucu büyük acı çeken ve sahayı sedyeyle terk eden Vida’da korkulan olmadı. Yapılan kontrollerde herhangi bir eklem veya kas problemine rastlanmazken, Vida’nın kısa süre içinde sahalara döneceği belirtildi.

Teknik direktör Şenol Güneş, 5. haftadaki Malatyaspor maçında Vida’yı yine ilk 11’de görevlendirmek istiyor.

YORUM YAZ