MENÜ

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Alex Teixeira açıkladı: Şampiyon olursak saçımı keseceğim

Beşiktaş'ın yeni transfer Alex Teixeira, transfer süreci, hedefleri ve Sergen Yalçın ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Brezilyalı yıldız siyah beyazlı takımda şampiyon olursa saçlarını keseceğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Alex Teixeira açıkladı: Şampiyon olursak saçımı keseceğim

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Alex Teixeira, yakın arkadaşı Josef de Souza ile birlikte A Spor'a açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki ilk röportajını veren Brezilyalı futbolcu, siyah beyazlı takımdaki hedeflerini açıkladı. Alex, Beşiktaş ile şampiyon olmaları halinde saçlarını keseceğinin sözünü verdi.

Haberin Devamı

İŞTE ALEX TEIXEIRA'NIN AÇIKLAMALARI:

Brezilya'da antrenmanlar yapıyordum ama maç temposu çok farklı. Burada en yakın zamanda kapasitemin üzerine çıkacağımı düşünüyorum. Önemli olan Beşiktaş'ın kazanması, benim de üzerime düşen gol ve asist yapmak. Josef beni ikna etti. Transferi ona mal edebiliriz. İleride iyi bir menajer olabilir. Ailelerimiz birbirini tanıyor, burada beraber olmak istedik. Finansal olarak çok iyi teklifler olmasına rağmen hem Şampiyonlar Ligi hem de Josef nedeniyle Beşiktaş'a geldim.

Biz tanıştığımızda ben 7, o 8 yaşındaydı. 20 senenin üzerinde arkadaşlığımız var. Birbirimizden uzak kalsak da irtibatımız hiç kesilmedi.

Hafta sonu Yeni Malatyaspor ile oynayacağımız maça hazırım. Ancak son kararı Sergen Hoca verecek. Brezilya'da antrenman yapıyordum ama maç temposu farklı. En yakın zamanda kapasitemin en üstüne çıkacağımı düşünüyorum. İlk iki maçta bu ışığı verdim.

Haberin Devamı

Utangaç birisiyim. Bu röportaj da ilk ve son herhalde.

Aslında hikayenin gerçek yüzünü kimse bilmiyor. Ben parayı Premier Lig'e tercih etmişim gibi gösterildi. Bence Premier Lig dünyanın en iyi ligi. Shakhtar ile Liverpool arasında fiyatta pürüzler oldu ve transfer o yüzden gerçekleşmedi. Son gün de bana Çin'den teklif geldi ve bunu değerlendirdi. Kesinlikle Premier Ligi, Çin'e tercih etmedim. O zaman Coutinho da orada oynuyordu. İkimizin de birbirine hayranlığı var. Birlikte oynama şansımız vardı ancak gerçekleşmedi.

Sergen Yalçın'ın futbolculuğundaki birkaç videosunu izledim. Klasik bir 10 numara. Çok yetenekli bir oyuncuymuş. Benden istediklerini söyledi ve ben de yapmaya çalışıyorum.

Takımı tek başıma şampiyon yapamam. İyi bir takımız. Kartallar gibi yüksekten uçacağız. Beraber başaracağız.

Şampiyonlar Ligi müziği insanın tüylerini diken diken ediyor. O marşı dinlemeye hazırız. Şampiyonlar Ligi, dünyanın en iyi ligi.

Beşiktaş'a kardeşimle birlikte oynamak, 5 senedir oynamadığım Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak için geldim.

Shakhtar'a gittiğimde Lucescu bana çok yardımcı oldu. Kendisine burada çok teşekkür etmek istiyorum. Hocamız da Lucescu ile çalışmış. Onun beni oynattığı pozisyonlarda takıma fayda vermek istiyorum.

Haberin Devamı

Ben sadece oynamak istiyorum pozisyon önemli değil. Burada oynayarak Beşiktaş'la şampiyon olmak istiyorum.

Şampiyon olursak saçlarımı keseceğim.

YORUM YAZ