MENÜ

Beşiktaş'ın yeni transferi Welinton'dan açıklamalar!

Beşiktaş'ın yeni transferi Welinton, siyah beyazlı ekiple ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kara Kartal'ın yıldızı, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Welinton'un açıklamaları Beşiktaş taraftarını bir hayli heyecanlandırdı.

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'dan Brezilyalı stoper Welinton'u transfer etti. Siyah beyazlı ekibin yeni yıldızı bugün ilk antrenmanına çıktı.

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Welinton, ''Çok mutluyum. Arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Hepsini az buçuk tanıyorum. Büyük bir yapının içine geldim. Umarım uzun bir yolun iyi bir başlangıcı olur. '' dedi.

Herkesin kendisini çok iyi karşıladığını belirten Welinton, ''N'Sakala ile 3 sene oynadık, Douglas'la da öyle. Bütün arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Sırf arkadaşlarım değil kapıdan girdiğim andan itibaren tesis çalışanları da beni çok iyi karşıladı. Hepsine çok teşekkür ederim. Sergen hocayla daha önceden çalıştık, güzel galibiyetler aldık. Burada turnuvaları da şampiyonaları da ligi de kazanırız umarım.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ