MENÜ

"Beşiktaş'ın pili bitmişti"

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Medipol Başakşehir'i Vodafone Park'ta konuk etti. Siyah-beyazlılar mücadeleyi Atiba ve Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 2-1 kazanarak puanını 53'e yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş - Başakşehir maçını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Siyah-beyazlılar, Atiba ve Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 2-1 kazanarak puanını 53'e yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş - Başakşehir maçını değerlendirdi.

Beşiktaş'ın ilk yarıda oyuncuların paralarının geç ödenmesinden dolayı pilinin bittiğini ifade eden Ali Ece, "Şenol Güneş'i istemeyen iki yönetici bu maçtan sonra da hâlâ istemiyor mu? Hiç pişman olmayacaklar mı? Ya da yerine kimi düşünüyorlar?" dedi.

Atiba'nın Başakşehir maçındaki performansını değerlendiren Ali Ece, "Atiba'ya 83'lü demezsin '93'lü, nüfusa erken yazmışlar' dersin, öyle bir oyun oynuyor." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ