MENÜ

Beşiktaş'ın N'Sakala hamlesine sert eleştiri: Rıdvan Yılmaz varken...

Yazarımız Cem Dizdar, sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan ve Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Fabrice N'Sakala hakkında değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın ekonomik sıkıntılarına vurgu yapan Cem Dizdar, "Rıdvan Yılmaz gibi 18 yaşında ve 4-5 hafta sonunda Dorukhan Toköz misali özel bir oyuncuya evrilecek bir isim varken yapılan bu hamle doğru değil" dedi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın almak için büyük uğraş verdiği N'Sakala'nın transferinde siyah-beyazlı kulüp mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Sezon sonunda Rebocho’nun kiralık kontratının bitip Fransa’ya dönecek olmasıyla birlikte takımın bir diğer sol beki Caner Erkin’in de sözleşmesinin bitecek olmasını göz önünde bulunduran Beşiktaş, transferde ilk hedefi bu bölge olarak belirlemişti.

Alanyaspor’la kontratı sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki sol bek konusunda hızlı hareket eden Kartal’ın, Fenerbahçe’nin de devrede olmasına rağmen oyuncunun eski hocası Sergen Yalçın’la çalışmak istemesi sebebiyle transferde mutlu sona ulaştığı öğrenildi.

Yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş ile her konuda anlaşmaya varan N'Sakala hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın ekonomik sorunlarına vurgu yapan Dizdar, "Kaynak/borç sarmalı açısından batık durumda olan Beşiktaş'ta isimler değişse bile "yönetici aklı" değişmiyor maalesef! 30 yaşındaki Nsakala'ya yıllık 700-800 bin euro ödemeyi taahhüt ediyorlar. Akıllara ziyan bir hesap!.. Geçmişten ders almadıkları ve geleceği doğru okuyamadıkları o kadar net ki! Ellerinde Rıdvan Yılmaz gibi 18 yaşında ve 4-5 hafta sonunda Dorukhan Toköz misali özel bir oyuncuya evrilecek bir isim var. Ancak onlar "garanti oyuncu" diye düşünerek 30 yaşa para harcıyorlar. Tuhaf değil mi? Üstelik önlerinde,

Haberin Devamı

"Douglas örneği varken..."

Douglas örneği vererek transferi eleştiren Cem Dizdar, "Sivas'tan "özel oyuncu" denilerek alınan ancak sakat değilken bile takıma girmekte zorlanan Douglas Bu politikalarla Beşiktaş ya da herhangi bir takım sağlıklı yönetilemez. Corona virüs sonrası futbol da yaşam gibi değişecek ama görülüyor ki bu değişim bizde biraz daha zaman alacak!" ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ