MENÜ

Beşiktaş'ın kalan haftalardaki kadrosu belli oldu!

Süper Lig karşılaşmaları bu hafta kaldığı yerden tüm heyecanıyla tekrar başlıyor. Süper Lig takımlarının analizlerini sizlere sunduğumuz Durum Raporu’nun son bölümünde Beşiktaş'ı detaylı bir şekilde tüm rakamlarıyla analiz ettik. Kalan haftalarda Beşiktaş'ın kadrosu nasıl olacak, hangi oyuncular avantajlı, genç oyuncular ne durumda, sözleşmeleri bitecek isimler kimler? Bu ve bunun gibi soruların hepsinin yanıtı haberin devamında...

Beşiktaş’ın ideal kadrosuna ve dizilişine göz atacak olursak siyah beyazlılar, genel olarak 4-2–3-1 dizilişiyle sahaya dağılmaktadır. Kalan haftalarda Sergen Yalçın’ın ideal kadro olarak, kalede Utku Yuvakuran, savunmada Gökhan, Caner, vida, Ruiz; orta alanda elneny, atiba, Boyd, boateng, Nkoudou ve ilerde Burak Yılmaz’a şans vereceği tahmin ediliyor. Oyuna girip skoru değiştirme ihtimali olarak Güven Yalçın, Umut Nayir, Adem Ljajic, Diaby ve Lens ön plana çıksa da bu oyuncuların yaşadığı formsuzluk soru işaretleri yaratıyor.

Haberin Devamı

KARTALIN GELECEĞİ PARLAK!

Süper Lig’in 27.5 yaş ortalamasıyla en genç 9. Takımı olan Beşiktaş’In kadrosunda ise 13 yabancı oyuncu buluınuyor. Genç oyunculara fazla şans vermeyen Beşiktaş’ın kadrosunda ise gelecek sezon fazlasıyla genç oyuncuların ismini duyacağız gibi. Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Fatih Aksoy, Kartal Yılmaz, Rıdvan Yılmaz, Ajdin Hasic gibi gelecek sezon kullanabileceği genç yenekleri olan siyah beyazlıların bu oyunculardan beklentisi ise oldukça yüksek.

KANALA ABONE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

FANATIK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague, E-spor ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor

Haberin Devamı

27 TEMMUZDA SÖZLEŞMELERİ SONA ERİYOR!

Son olarak Beşiktaş’ta sözleşmeleri 30 Haziran’da sona erecek olan oyunculara bir göz atalım. Kadronun kemik yapısını oluşturan Caner Erkin, Gökhan Gönül, Atiba hutchinson, Kevin Prince Boateng, Diaby, Elneny ve Rebocho’nun sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek.

HAZIRLAYAN / NİHAT UZEL

YORUM YAZ