MENÜ

Beşiktaş'ın gündemindeki Elkeson kimdir? Elkeson'un kariyeri

Batshuayi'den istediği verimi alamayan Beşiktaş kadrosunu kaliteli bir golcü ile güçlendirmek istiyor. Siyah- Beyazlılar, şu an boşta olan Elkeson ile pazarlıklara başlıyor. Bu haberin ortaya çıkmasının ardından Siyah Beyazlı taraftarlar Elkeson'un kariyerini internet ortamında aratmaya başladı. Elkeson'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de ve haberimizde.

Beşiktaş'ın gündemindeki Elkeson kimdir? Elkeson'un kariyeri

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; kadrosunda Batshuayi'yi bulunduran Beşiktaş , Belçikalı yıldızın inişli- çıkışlı grafiği nedeniyle golcü arayışlarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı Yönetim, şu an boşta olan Brezilyalı yıldız golcü Elkeson için harekete geçiyor.

Haberin Devamı

Bu haberin ortaya çıkmasının ardından Siyah Beyazlı taraftarlar Elkeson'un kariyerini internet ortamında aratmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Elkeson kimdir?

32 yaşındaki golcü 13 Temmuz 1989 tarihinde Brezilya'nın Coelho Neto bölgesinde dünyaya geldi. Brezilya'da EC Vitoria ve Botafogo formaları giyen Elkeson, 2013 yılında Çin'in yolunu tuttu. Tecrübeli futbolcu Çin'de GZ Evergrande, Shanghai Port ve Guangzhou FC formalarını giydi.

Haberin Devamı

Brezilya asıllı futbolcu, Çin Milli Takımı'nı 13 kez giydi ve 4 kez fileleri havalandırdı. Ülkesi Brezilya dışında kariyeri boyunca sadece Çin'de oynayan tecrübeli yıldızın şu anki piyasa değeri 4 milyon Euro. 1.80 boyundaki Elkeson hücumun kanatlarında da görev yapabiliyor. Elkeson'a Brezilya'dan da 3 takımın talip olduğu bildirildi.

Kariyerinde toplam 402 maça çıkan Elkeson, 185 gol atıp 89 asiste de imza attı.

YORUM YAZ