MENÜ

Beşiktaş'ın gündemindeki Arthur Masuaku gece yarısı İstanbul'a geliyor!

Siyah-Beyazlılar, Rıdvan Yılmaz'ın boşluğunu doldurmak için yoğun çaba sarfederken gündeme gelen en ciddi isim Arthur Masuaku olmuştu. Hem West Ham United hem de Kongolu sol bekle anlaşmaya varan Beşiktaş'ın, Masuaku'yu gece yarısı İstanbul'a getireceği öğrenildi. Yıldız oyuncunun 00.05'te İstanbul Havalimanı'na inmesi bekleniyor!

Beşiktaş'ın gündemindeki Arthur Masuaku gece yarısı İstanbul'a geliyor!

Rıdvan Yılmaz'ı, Rangers'a gönderen Beşiktaş sol bek arayışlarına başlamıştı. Bu süreçte de teknik direktör Valerien Ismael ile sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın ortak hazırladığı transfer listesinin en başında Arthur Masuaku'nun ismi yazıyordu.

Haberin Devamı

West Ham United'la, 28 yaşındaki futbolcunun transferi için birkaç kez görüşen Siyah-Beyazlılar, Kongolu oyuncuyla da temaslarını sürdürüyordu.

Kara Kartal'ın transferi sonuçlandırdığı ve yıldız oyuncuyu gece yarısı İstanbul'a getireceği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Masuaku 00.05'te İstanbul Havalimanı'na iniş yapacak.

Masuaku'dan heyecanlandıran paylaşım da geldi. Tecrübeli sol bek kişisel sosyal medya hesabından göz emojisi paylaştı ve bu hikaye taraftarları heyecanlandırdı.

Deneyimli sol bek 2016'da Olympiakos'tan, West Ham'a 7.1 milyon Euro'ya transfer oldu ve İngiliz ekibinde 6 senede 128 m aça çıkıp, 2 gol, 10 asistle oynadı.

Haberin Devamı

İşte o hikaye:

Beşiktaşın gündemindeki Arthur Masuaku gece yarısı İstanbula geliyor

YORUM YAZ