MENÜ

Beşiktaş'ın eski oyuncusu evinde Survivor Parkuru Kurdu!

Eski Beşiktaşlı futbolcu Ali Cansun Begeçarslan, evine survivor parkuru kurdu! Covid - 19 salgını nedeniyle ailesiyle beraber "Evde Kal" kuralına uyan eski forvet, sosyal medya hesabından ev hallerini bir videoyla paylaştı. Ali Cansun'un, oğluyla birlikte evinde kurduğu mini Survivor parkurundaki yarışı iç ısıtan bir etkinlik olarak çok beğeni aldı.

Beşiktaş'In altyapısından yetişen ve 22 yaşına kadar siyah - beyazlı formayı terleten Ali Cansun Begeçarslan, izolasyon günlerini ailesiyle beraber geçiriyor. Evine Survivor parkuru kuran ve oğlu Berk Ali'yle.o parkurda yarışan Ali Cansun'un bu görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü.

Haberin Devamı

Ali Cansun Begeçarslan Kimdir?

18 Eylül 1982'de dünyaya gelen Ali Cansun Begeçarslan, Beşiktaş'ın altyapısından yetişen eski futbolcudur. 2004 yılına kadar Beşiktaş'ta top koşturan Ali Cansun sırasıyla; Gençlerbirliği, Sakaryaspor, Antalyaspor, Gaziantepspor, Neftçi Bakü, Kocaelispor, Diyarbakırspor, Adana Demirspor ve Eyüpspor formalarını terletmiştir. Forvet mevkiinde oynayan eski futbolcu evli ve bir çocuk babasıdır.

YORUM YAZ