MENÜ

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Mensah'a övgü: Ljajic ve Oğuzhan iş yapmazsa...

Beşiktaş, Bernard Mensah transferini bitirdi. Siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın da devrede olduğu Kayserispor forması giyen Mensah ile anlaşmaya vardı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Mensah transferinde yaşanan son gelişmeleri yorumladı.

Transfer döneminde adı Beşiktaş ve Galatarsay ile anılan Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Mensah, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Mensah transferinde yaşanan son gelişmeleri yorumladı.

Galatasaray'ın da Mensah'a olan ilgisini değerlendiren Erman Özgür, "Galatasaray'ın orta sahası çok kalabalık ve kaliteli. Belki bu yüzden ısrarcı olmamıştır." dedi.

Beşiktaş'ta Oğuzhan, Kartal, Atiba, Ljajic, Dorukhan ve Necip'in Mensah'in özelliklerini taşımadığını ifade eden Erman Özgür, "Bu oyuncuların içlerinde üretken olanlar ve defansif olanlar var. Fakat Mensah oyunu iki yönlü oynayabilen, hem dayanıklılığı çok iyi, hem genç hem de Beşiktaş'ta Ljajic ve Oğuzhan iş yapmazsa orta sahasının yükü bu oyuncuya verilebilir. Çünkü çabuk adam geçiyor" dedi.

YORUM YAZ