MENÜ

Beşiktaş'a verilen penaltı doğru mu? Deniz Çoban açıkladı!

Göztepe, yeni stadının açılış maçında Beşiktaş karşısında 1-0 öndeyken dakika 37'de Siyah - Beyazlı ekip penaltı vuruşu kazandı. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, pozisyonu Fanatik TV'de değerlendirdi. Deniz Çoban, ''Burak Yılmaz'a yapılan net bir penaltı var ancak benim anladığım hakem Hüseyin Göçek, Burak'a değil Diaby'ye penaltı dedi. En nihayetinde eğri gemi doğru sefer olmuş gibi gözüküyor.'' yorumunu yaptı.

Süper Lig'de Göztepe, yeni evinde Beşiktaş'a karşı 1-0 üstünlük sağlarken karşılaşmanın 37. dakikasında Siyah - Beyazlı ekip penaltı vuruşu kazandı.

Haberin Devamı

Hakem Hüseyin Göçek'in doğru bir karar verip vermediğİni hakem yorumcumuz Deniz Çoban, Fanatik TV'de değerlendirdi. Deniz Çoban, ''Önce Burak yerde kaldı penaltı bekledi sonrasında Diaby yerde kaldı hakem penaltı düdüğünü çaldı. Pozisyonu dikkatle takip ettim. Burak yerde kaldığı zaman Hüseyin Göçek'in bir tepkisi yok oyunu devam ettiriyor. Ne zaman ki Diaby yerde kaldı penaltı düdüğü o zaman çaldı. Anladığım kadarıyla penaltı düdüğünü Hüseyin Göçek, Diaby için çaldı.'' dedi.

Burak Yılmaz'a yapılan müdahalede net bir penaltı olduğunu dile getiren Deniz Çoban, ''İlk pozisyonda Burak'a net bir penaltı yapılıyor. Halil'in Diaby'e penaltı gerektirecek bir müdahelesi var mı diye baktığımızda görüntülerden net olarak anlaşılmıyor. Ama en nihayetinde bir pozisyon öncesinde Burak'a net bir penaltı yapılıyor bu yüzden eğri gemi doğru sefer olmuş gibi gözüküyor.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ