MENÜ

Beşiktaş'a Nacer Chadli müjdesi

10 numara transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın, West Bromwich’in Belçikalı yıldızı Nacer Chadli’yle anlaştığı iddia edildi. France Football’ın haberine göre Beşiktaş, 29 yaşındaki Chadli ile her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'a Nacer Chadli müjdesi

Beşiktaş, Anderson Talisca’yla yollarını ayırmalarının ardından takıma yeni bir 10 numara kazandırmak için çalışma başlatmıştı. Bu doğrultuda birçok isimle görüşmelerini sürdüren Kara Kartal’a, listesindeki Nacer Chadli için Fransa’dan dün flaş bir haber geldi.

Haberin Devamı

Fransa basınının önemli dergilerinden France Football’ın haberine göre Beşiktaş, 29 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı. Haberde Belçikalı futbolcunun da Siyah-Beyazlı takımda oynamayı çok istediği belirtilirken Beşiktaş ile oyuncuyu kiralamaktan çok satmak isteyen West Brom arasında görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Dünya Kupası’nın yıldızıydı

Nacer Chadli, son iki sezondur Premier Lig ekiplerinden West Bromwich forması giyiyor. Mavi-beyazlı formayla 38 resmi maça çıkan Belçikalı yıldız, 6 gol ve 5 asistlik görüntü sergilemişti.

Yıldız isim, 2018 Dünya Kupası’nda üçüncülük elde eden Belçika Milli Takımı’nda gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı.

Dün maça çıkmadı

Beşiktaş’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Belçikalı oyuncu Nacer Chadli, West Bromwich Albion’un dün oynadığı Norwich City karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

Haberin Devamı

Bromwich’li taraftarlar, takımlarının Twitter’dan yaptığı kadro paylaşımının altında Chadli’nin kadroda yer almamasına tepki gösterdi.

West Bromwich’li taraftarlar da Chadli’nin kadroya alınmamasını Beşiktaş’a transfer olduğu şeklinde yorumladı.

YORUM YAZ