MENÜ

Beşiktaş'a Ghezzal müjdesi

Son Dakika Beşiktaş Haberi... Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan siyah-beyazlı kulübe, transferde müjdeli haber geldi. Aboubakar'ın ardından Al-Nasr’ın Rachid Ghezzal transferi için girişimlere başladığı belirtilmişti. Cezayir basını ise Ghezzal'ın önceliğinin Beşiktaş olduğunu duyurdu.

Beşiktaş'a Ghezzal müjdesi

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal konusundaki belirsizlik sürerken Cezayir basını, flaş gelişmeyi duyurdu.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların şampiyonluğında büyük pay sahiplerinden biri olan Vincent Aboubakar'ın Al-Nasr ile sözleşme imzaladığı açıklanmıştı.

ABOUBAKAR'DAN SONRA GHEZZAL

Suudi Arabistan basını, gün içerisinde Rachid Ghezzal'ın da transferi için resmi olarak harekete geçildiğini duyurmuştu.

Haberde, Cezayirli oyuncunun Siyah-beyazlı takımla henüz sözleşme yenilemediğine ve Aboubakar gibi cazip bir teklifle oyuncunun ikna olabileceğine dikkat çekilmişti.

CEZAYİR BASINI MÜJDEYİ DUYURDU

Cezayir basınında yer alan habere göre; Ghezzal, yakın çevresine cazip teklif gelse bile Suudi Arabistan'da oynamak istemediğini dile getirdi. Yıldız futbolcunun kariyerine Beşiktaş'ta devam etme konusunda ısrarcı olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile Rachid Ghezzal'ın menajeri Anouir Fazuli bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş ve görüşmede tarafların maddi şartlarda anlaşamamıştı.

Leicester City'nin Cezayirli futbolcudan iyi bir kar elde etmek istediği ve Beşiktaş ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

KALMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Ghezzal daha önce yaptığı açıklamada, "Leicester City ve Beşiktaş henüz anlaşma sağlamadı. Ancak ben anlaşmalarını çok isterim. Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Leicester City'den kiralanan 29 yaşındaki Ghezzal, sezonu asist kralı olarak tamamlamıştı. Cezayirli oyuncu, 2020-21 sezonunda çıktığı 35 maçta 8 gol ve 18 asist ile oynamıştı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile Rachid Ghezzal'ın menajeri Anouir Fazuli bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş ve görüşmede tarafların maddi şartlarda anlaşamamıştı. (Hürriyet)

YORUM YAZ