MENÜ

Beşiktaş'a geri döneceği konuşulan Oğuzhan Özyakup'tan paylaşım!

Devre arası sürpriz bir şekilde Beşiktaş'tan ayrılarak Feyenoord'un yolunu tutan Oğuzhan Özyakup, Hollanda'da tüm spor faaliyetlerinin durdurulması nedeniyle büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Feyenoord ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun FIFA ve UEFA’nın vize vermesi halinde İstanbul’a dönerek takımla antrenmanlara katılacağı öğrenildi. Yıldız oyuncu ise evinde yaptığı antrenmanı sosyal medya hesabından paylaştı.

Beşiktaş'ta fazla süre alamadığı için devre arası transfer döneminde kiralık olarak Feyenoord'un yolunu tutan Oğuzhan Özyakup, Hollanda'da spor faaliyetlerinin durdurulmasıyla büyük bir şanssızlık yaşadı. Milliyet'te yer alan habere göre adeta ortada kalan milli futbolcu FIFA ve UEFA'dan gelecek talimatlara göre hareket edecek. Beşiktaş'ın da devreye girerek oyuncusunu İstanbul'da gerçekleştireceği antrenmanlara dahil etme çabasında olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Bu arada siyah-beyazlı kulübün Oğuzhan'la görüşüp maaşında indirim isteyeceği de bildiriliyor. Deneyimli oyuncu Feyenoord'a giderken 600 bin Euro karşılığında anlaşmıştı ancak Hollanda temsilcisinin şu ana kadar yalnızca 200 bin Euro ödediği, kalan kısmın ise Beşiktaş'a kalabileceği öğrenildi. Yıldız oyuncu ise karantina günlerinde formunu korumak için çalışmalarını sürdürüyot. Oğuzhan, evinde antrenman yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUM YAZ