MENÜ

Beşiktaş'a dönmek istediğini söyleyen Marcelo'dan paylaşım!

Beşiktaş'ta geçirdiği 1,5 yılda taraftarın zihninde güzel anılar biriktiren Marcelo, siyah-beyazlı takıma geri dönüş sinyali verdi. Gazetemiz editörü Mehmet Çağrı Davran'a konuşan Marcelo, gelecek yıl sözleşmesinin biteceğini ve ülkesine dönmeyi düşünmediğini belirtti. Başarılı oyuncu karantina günlerinde ise evinin bahçesinde ailesiyle beraber spor yapıyor. Yıldız isim o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Beşiktaş'ta iki yıl üst üste şampiyonluk yaşayan Lyon’un yıldızı Marcelo Guedes geleceğiyle ilgili konuştu. Marcelo, "Gelecek sezon sonunda kulübümle sözleşmem bitiyor ve kariyerimle ilgili bazı kararlar aldım. Bir değişiklik yaparsam, bunun hayatıma ve aileme katkısı olmasını istiyorum. Elbette Beşiktaş’a dönme şansım olursa, bundan mutluluk duyarım" dedi.

Haberin Devamı

Marcelo Guedes sezon içinde Lyon taraftarıyla ciddi biçimde kapışmıştı. Protesto edilen Brezilyalı futbolcu, tribünlere orta parmağını göstermişti. Lyon taraftarı da bu hareketin ardından Marcelo'nun eşini hedef alan bir pankart hazırlamıştı.

Karantina günlerini ailesiyle spor yaparak geçiren yıldız oyuncunun sosyal medya paylaşımına ise Beşiktaşlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

YORUM YAZ