MENÜ

Yıldız oyuncu, Beşiktaş için İstanbul'a geliyor!

Siyah-Beyazlılar'da transfer çalışmaları sürerken Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic operasyonlarında hayal kırıklığı yaşanmıştı. Beşiktaş bu kez bugün yıldız oyuncuyu İstanbul'a getirerek imza attıracak.

Yıldız oyuncu, Beşiktaş için İstanbul'a geliyor!

Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmak için yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlayan Beşiktaş'ta öncelik savunmaya verilmiş durumda. Siyah Beyazlı ekip tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için uzun süredir yoğun bir şekilde çalışma gösteriyor. İşte Siyah Beyazlılar'ın transfer raporu ve yaşananlar...

Haberin Devamı

Pereyra'dan açıklama geldi

Beşiktaş’ın ilgilendiği Roberto Pereyra için İtalyan basınından açıklama geldi. 32 yaşındaki oyuncu, Udinese ile olan kontratı bu ayın başında sona erdiği için şu anda serbest durumda. Kulübü yeni bir anlaşma teklif etti ama o, yeni bir maceraya başlama hevesiyle reddetti. Pereyra, 3 yıllık sözleşme hazırlayan Beşiktaş’tan ciddi bir teklif aldı.

Yıldız oyuncu, Beşiktaş için İstanbula geliyor

Inter ve Milan'ın radarında

Calciomercato.com haberine göre, hem Inter hem de Milan Pereyra için transfer teklifi hazırlığına başladılar. 32 yaşındaki oyuncunun, İtalya’dan istediği teklifi alamazsa Kartal’a evet diyeceği konuşuluyor. Kariyeri boyunca Udinese için 200 ve Juventus için 68 maça çıkan Pereyra, oldukça tecrübeli bir orta saha...

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu, Beşiktaş için İstanbula geliyor

2+1 yıllık sözleşme imzalanacak

Savunma hattını da güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Leicester City ile sözleşmesi biten Daniel Amartey’i liste başına yazmıştı. Amartey’in bugün İstanbul’da olması bekleniyor. 1 Temmuz itibariyla Leicester City’den ayrılan ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Ganalı stoper, Siyah-Beyazlılar’ın 2+1 yıllık sözleşme teklifine ‘evet’ demişti. Beşiktaş’tan senelik 1.7 milyon Euro kazanacak olan tecrübeli oyuncu, sağlık kontrolü ve resmi işlemlerin ardından Almanya’daki kampa katılacak.

Yıldız oyuncu, Beşiktaş için İstanbula geliyor

Yöneticiler de doğruladı

Beşiktaşlı yetkililer de Ganalı oyuncu ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını ve Amartey’in hafta başında İstanbul’da olacağını doğruladı. 1.86 boyundaki başarılı stoper, Gana Milli Takım formasını da 48 kez giymeyi başardı.

ORTA SAHAYA SÜRPRİZ TRANSFER

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Yıldız oyuncu, Beşiktaş için İstanbula geliyor

YORUM YAZ