MENÜ

Yıldız futbolcunun gözü Beşiktaş'ta! Transfer şartları ortaya çıktı

Aboubakar’ı gönderip yerine yeni bir golcü almak için çalışma başlatan Beşiktaş, menajer aracılığıyla önerilen yıldız futbolcuyu değerlendirme aşamasında. Avrupa’ya dönmek isteyen 27 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’tan haber bekliyor...

Yıldız futbolcunun gözü Beşiktaş'ta! Transfer şartları ortaya çıktı

Siyah-Beyazlılar’da 5 futbolcu, yaklaşık 1 ay önce kadro dışı bırakılmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana’nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız” denilmişti.

Bu isimlerden Bailly, Villareal’in yolunu tutarken durumu en çok merak edilen oyuncu, Vincent Aboubakar olmuştu. İyi bir teklif gelmesi halinde Aboubakar’ı yollayıp yerini önemli bir isimle güçlendirmek isteyen Beşiktaş’a, Brezilyalı yıldız santrfor önerilmişti. Söz konusu oyuncunun transfer şartları ortaya çıktı...

Haberin Devamı

SEMİH KILIÇSOY’LA YOLA DEVAM...

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’un sözleşmesinin 2028’e kadar uzatıldığını açıkladı. Altyapıdan yetişen 18 yaşındaki genç santrfor Semih Kılıçsoy, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın da katılımıyla birlikte yeni sözleşmeyi imzaladı. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada genç oyuncunun sözleşmesinin 2028’e kadar uzatıldığı belirtildi.

Yıldız futbolcunun gözü Beşiktaşta Transfer şartları ortaya çıktı

‘VİNCENT ABOUBAKAR LEWA SEVİYESİNDE!’

Takımdan ayrılması beklenen ve adı birçok takımla anılan Aboubakar için sürpriz bir açıklama geldi. Kamerunlu forvetin, Brezilya ekiplerinden Gremio’nun transfer listesine girdiği yazılıyordu. Bu iddialarla ilgili Gremio’nun Futbol Direktörü Antonio Brum, Brezilya basınına konuştu. Brum, “O harika bir golcü. Lewandowski ve Suarez seviyesinde. Şartlarını, ücretini ve Brezilya’ya gelip gelmeyeceğini araştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GABRİEL BARBOSA TRANSFERİNDE DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Kara Kartal, menajerler tarafından önerilen Gabriel Barbosa’yı değerlendirme aşamasında. Avrupa’ya dönmek isteyen 27 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’tan haber bekliyor. Kulübüyle sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan Barbosa için yaklaşık 5 milyon Euro isteyen Flamengo, ayrılığa sıcak bakıyor. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen başarılı futbolcunun da maaş beklentisinin 3.5 milyon Euro olduğu kaydedildi. Bir diğer Brezilya ekibi Corinthians’ın da Gabigol’ü istediği bildirildi.

Gabigol, Flamengo’dan önce; Santos, İnter ve Benfica formaları giymişti.

Yıldız futbolcunun gözü Beşiktaşta Transfer şartları ortaya çıktı

Yıldız futbolcunun gözü Beşiktaşta Transfer şartları ortaya çıktı

YORUM YAZ