MENÜ

Yıldız futbolcudan Beşiktaş'a: 'Gelmek istiyorum!' Transfer için yola çıkıyor

Beşiktaş, yaz transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Bir süredir yıldız futbolcunun peşinde olan siyah-beyazlı ekip, olum bir yanıt aldı. İşte haberin detayları...

Yıldız futbolcudan Beşiktaş'a: 'Gelmek istiyorum!' Transfer için yola çıkıyor

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Siyah-beyazlı ekibin bir süredir peşinde olduğu yıldız futbolcudan olumlu yanıt gelirken, öte yandan detaylar da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

NİCOLAS PEPE, TRABZONSPOR'A İMZA ATTI

Uzun süre Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Arsenal'in Fildişi Sahilli yıldızı Nicolas Pepe, Trabzonspor'a imza attı. Geçtiğimiz günlerde Fransa'nın öne gelen spor gazetelerinden L'Equipe, Beşiktaş'ın Pepe ile anlaşma sağladığını iddia etmişti. Bordo-mavililer, Arsenal ile sözleşmesini fesheden Pepe için Londra'ya özel uçak yollayarak Fildişili yıldızı gece geç saatlerde İstanbul'a getirdi.

 

Yıldız futbolcudan Beşiktaşa: Gelmek istiyorum Transfer için yola çıkıyor

BEŞİKTAŞ, ERİC BAİLLY TRANSFERİNİ RESMEN AÇIKLADI

Şenol Güneş önderliğinde çalışmalarını devam eden Beşiktaş, stoper hattını güçlendirmek için bir süredir transfer çalışmalarını sürdürüyordu. Siyah-beyazlı ekip, kadroların UEFA'ya teslim edilmesine çok kısa bir süre kala Eric Bailly'yi renklerine bağladı.

Haberin Devamı

OĞUZHAN AKGÜN İLE YOLLAR AYRILDI

Beşiktaş, Oğuzhan Akgün'ün Sarıyer Spor Kulübü'ne transfer olduğunu resmen duyurdu. Siyah-Beyazlı ekip, Oğuzhan'ın kiralık olarak forma giyeceğini açıkladı.

JESSE LİNGARD YİNE ÖNERİLDİ

Beşiktaş’a menacerler tarafından 10 numara önerisi gelmeye devam ediyor. Bunların arasında bonservisi elinde olan Jesse Lingard başı çekiyor. Atalanta forması giyen Aleksey Miranchuk tavsiye edilen isimler arasında. Siyah-Beyazlı kurmaylar ise kadrodaki yabancılardan birisine beklentileriyle örtüşen teklif gelmediği sürece 10 numara transferi yapmayı düşünmüyor.

Yıldız futbolcudan Beşiktaşa: Gelmek istiyorum Transfer için yola çıkıyor

SON İDDİA AMİNE HARİT

Transferde son olarak Manchester United’dan Eric Bailly’i kadrosuna katan Beşiktaş, transferde rotasını hücum hattına takviye yapmak üzere Fransa’ya çevirdi. Fransız basınında çıkan haberlere göre Siyah-Beyazlılar’ın Marsilya’da forma giyen Amine Harit’i listesine aldığı iddia edildi. Kartal’ın 26 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi. Amine Harit, geçen sezon Marsilya’da 16 maçta 1 gol, 2 asistle oynadı. Bu sezon ise şimdiye kadar çıktığı 5 maçta 1 asist kaydetti.

Yıldız futbolcudan Beşiktaşa: Gelmek istiyorum Transfer için yola çıkıyor

ROBERTO PEREYRA YOLA CIKIYOR

Kara Kartal’ın uzun süredir kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu Roberto Pereyra, İtalya’dan istediği teklifleri alamayınca boşta kalmıştı. Udinese’yle yollarını ayırması sonrasında kendisine istediği gibi Avrupa’dan bir teklif bulamayan Arjantinli orta saha, Siyah-Beyazlılar’ın kendisiyle uzun süredir ilgilenmesine rağmen Beşiktaş’ı bekletmiş, ancak sonrasında eşinin İtalya’da yaşamak istediğini söyleyerek Kartal’ı reddetmişti.

Haberin Devamı

'GELMEK İSTİYORUM'

Bu gelişme sonrasında kadrosuna takviyeleri yapan yönetim, Avrupa’da transfer döneminin bitmesi ve Türkiye’de de pencerenin kapanmasına kısa bir süre kala Pereyra’dan ‘Gelmek istiyorum’ mesajı aldı.

Yıldız futbolcudan Beşiktaşa: Gelmek istiyorum Transfer için yola çıkıyor

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Bu gelişmenin ardından durumu değerlendiren idareciler, tecrübeli futbolcunun menajeriyle tekrar temaslara başladı. İdareciler, deneyimli isme 1.5 milyon Euro imza parası, 2 milyon Euro maaş ve 2+1 senelik de sözleşme teklif etti. Daha önce edilen teklifin aynısını ileten Siyah-Beyazlılar, oyuncu cephesinden olumlu yanıt aldı. Son temasların yapıldığı Tangocu’nun, yakın süreçte takıma kazandırılması bekleniyor.

BİR İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Haberin Devamı

Takımdaki yabancı kotasının dolu olmasından dolayı Pereyra’nın gelmesi sonrasında Jean Onana ya da Jackson Muleka ikilisinden biriyle yolların ayrılması planlanıyor.

Yıldız futbolcudan Beşiktaşa: Gelmek istiyorum Transfer için yola çıkıyor

YORUM YAZ