MENÜ

‘Yenilseydik çok üzülürdüm'

Kayseri maçında topu kendi ağlarıyla buluşturan Beck, Beşiktaş’ın 1 puanı almasının kendisi için teselli olduğunu söyledi. Alman futbolcu, “Moralim bozuktu. Hocam ve takım arkadaşlarım destek verdi. Herkesin yanımda olduğunu bilmek güzel. Yenilseydik daha çok üzülürdüm” dedi.

‘Yenilseydik çok üzülürdüm'

Kara Kartal’ın önceki akşam Vodafone Arena’da oynadığı Kayserispor maçında takımın tecrübeli sağ beki Andreas Beck, 82. dakikada topu kendi ağlarıyla buluşturmuştu.

Konuyla ilgili olarak maçın ardından açıklamalarda bulunan Alman futbolcu, topu uzaklaştırmak isterken şanssız bir şekilde kalesine gönderdiğini belirterek, “Maçtan sonra moralim bozuktu. Ancak hem takım arkadaşlarım hem de teknik heyet bana destek verdi. Herkesin yanımda olduğunu bilmek güzel. Yenilseydik daha çok üzülürdüm. Ancak bu maç artık geride kaldı ve önümüze bakmamız gerekiyor” dedi. Takımı için elinden geleni yapmaya devam edeceğini söyleyen Beck, “Bu sezon katıldığımız tüm kulvarlarda en ileriyi hedefliyoruz. Şimdi Olympiakos maçında iyi bir futbol oynayıp, turu geçmek amacındayız. Ben de sahada olmak istiyorum” diye konuştu.

30 yaşına girdi

Siyah-Beyazlılar’ın Nevzat Demir Tesisleri’ndeki dünkü idmanı öncesinde 30. yaşına giren Andreas Beck’in doğum günü kutlandı. Pasta kesilmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncular, tecrübeli oyuncuya yeni yaşında mutluluklar diledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ