MENÜ

Yemen Ekşioğlu için özel turnuva

Siyah-Beyazlı kulüp, gazetemizin merhum eski yazarı Yemen Ekşioğlu adına bir futbol turnuvası düzenledi. Beşiktaş ve TFF bünyelerinde yöneticilik yaparken birçok Türk gencini futbola kazandıran Ekşioğlu için yapılan organizasyona birçok kulüp katıldı.

Yemen Ekşioğlu için özel turnuva

Gazetemizin rahmetli eski yazarı Yemen Ekşioğlu, Beşiktaş ve Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde yönetici olarak görev yaptığı dönemlerde Türk Futbolu’na gençlerin kazandırılması için birçok önemli projeye imzasını atmıştı. Siyah-Beyazlı kulüp, Ekşioğlu’nun mirasına saygı duruşu olarak adına U-10 takımlarıyla BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde bir turnuva düzenlemeye başladı.

Haberin Devamı

Geçen hafta yapılan turnuvaya; Fenerbahçe, Galatasaray, Selimiyespor, Tunusbağ, Kasımpaşa, Karagümrük, Başakşehir, Ümraniye, Bursaspor, Hatay Altınşehir takımları katıldı. Yarışmadan çok yetiştirici düşünceyle yola çıktıklarını belirten Beşiktaş Alt Yapı Gençlik Gelişim Koordinatörü Mehmet Ekşi; Necdet Ergün, Ömer Gülen, Halim Okta, Yasin Sülün ile bilgi ve yetenekleri paylaştıklarını söyledi. Ekşi, “Yemen Ekşioğlu’nun bıraktığı gençlik aşısını bizler sürdürüyoruz” dedi.

Yemen Ekşioğlu için özel turnuva

YORUM YAZ