MENÜ

Wout Weghorst'tan Beşiktaş itirafı! 'Telefonu bırakıp ağlamaya başladım...'

Siyah-beyazlıların kısa sürede sevgilisi olan ancak daha sonra ayrılıp Manchester United'a giden Wout Weghorst, Beşiktaş ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hollandalı golcü, Manchester United'a transferi ile ilgili de konuştu.

Wout Weghorst'tan Beşiktaş itirafı! 'Telefonu bırakıp ağlamaya başladım...'

Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst, hem siyah-beyazlı takımdaki dönemiyle ilgili hem de Manchester United transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şu anda Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim'da forma giyen Hollandalı santrfor, duygularına hakim olamadığı anları anlattı.

Haberin Devamı

Manchester United'da tutunamadı

Beşiktaş'tan apar topar Manchester United'a transfer olan Weghorst, Premier Lig devinde kendisini kanıtlayamadı. 2023'ün ocak ayında Kırmızı Şeytanlar'a katılan Hollandalı santrfor, United ile toplamda 31 maça çıktı. Weghorst, söz konusu 31 karşılaşmada iki gol atıp üç asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, Premier Lig'de gol ile tanışamadan Burnley'ye geri döndü.

Wout Weghorsttan Beşiktaş itirafı Telefonu bırakıp ağlamaya başladım...

Hoffenheim'da da ön plana çıkamadı

Yaz transfer döneminde Hoffenheim'a kiralanan Weghorst, Bundesliga ekibi ile şu ana kadar 14 maça çıktı. Hollandalı forvet, söz konusu 14 mücadelede dört gol atıp bir asist yaptı. Hoffenheim, Weghorst'u kiralamak için Burnley'ye 1.5 milyon Euro kiralama ücret ödemişti.

TEKNİK DİREKTÖRDE SON DURUM...

"Beşiktaş'ta çok mutluydum"

Haberin Devamı

İngiliz basınından Mirror'a konuşan Weghorst, Manchester United'a transfer dönemini anlattı. Hollandalı golcü, "Beşiktaş'ta çok mutluydum, çok keyif alıyordum. Bir gece çocuğumu uyutuyordum. Menajerim Simon Cziommer aradı. 'Wout seninle ilgilenen iki kulüp var' dedi. Brentford'un teklifini ve planlarını anlattı. Sonra birdenbire 'Wout, Manchester United seni istiyor' dedi! Telefonu yere bıraktım, ağlamaya başladım.

Wout Weghorsttan Beşiktaş itirafı Telefonu bırakıp ağlamaya başladım...

Beşiktaş sportif direktörü ile aram çok iyiydi. Manchester United'ın çocukluk hayalim olduğunu söyledim. Beni anlayışla karşıladı. Beşiktaş, bu transferden para kazanmak istedi. Para benim için önemli değildi. Bu transferin olması için fedakârlıklar yaptım. İmzayı attıktan sonra o büyüleyici Old Trafford'a çıktım, bir koltuğa oturup kaldım, etrafa bakındım ve tezahüratları sanki kulağımda duyuyordum. Beni çok derinden etkileyen bir andı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü'nden Anıtkabir'e ziyaret

Wout Weghorsttan Beşiktaş itirafı Telefonu bırakıp ağlamaya başladım...

YORUM YAZ