MENÜ

Vincent Aboubakar'a teklif yağmuru! İşte Beşiktaş'ın istediği bonservis bedeli

Siyah-Beyazlı kulüpte kadro dışı bırakılan 5 isim arasında yer alan Vincent Aboubakar’a, Arap Yarımadası’ndan birçok kulüp şimdiden talip oldu. Devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kamerunlu için yönetimin bonservis beklentisi belli oldu.

Vincent Aboubakar'a teklif yağmuru! İşte Beşiktaş'ın istediği bonservis bedeli

Beşiktaş Kulübü önceki gün, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana’nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Kulüpten paylaşılan bildiride, “Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana’nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir” denilmişti.

Haberin Devamı

ARABİSTAN'A YOLCU

Bu açıklamanın ardından özellikle Vincent Aboubakar için birçok Arap Kulübü’nün girişimlerde bulunduğu kaydedildi. Kara Kartal’a Al Nassr’dan transfer edilen Aboubakar’ın, devre arasında Arap Ligi’ne dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Vincent Aboubakara teklif yağmuru İşte Beşiktaşın istediği bonservis bedeli

SIRA GELDİ YERLİLERE...

Kadro dışı kararı öncesi Fransız kulüplerinin radarında bulunan Valentin Rosier’e ise gösterilen ilgi, önceki gün itibarıyla yerini sessizliğe bıraktı. Ara transfer döneminde ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli sağ bekin, kulübe para kazandırmadan gitme ihtimali yüksek. Öte yandan devre arasında sıra yerlilere gelecek... Utku Yuvakuran, Umut Meraş, Emrecan Uzunhan, Gökhan İnler ve Emrecan Bulut’la da devre arasında yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

‘BOŞLUKLARI DOLDURACAĞIZ’

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kadro dışı kalan 5 oyuncunun transfer durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Arat, Fransız ajansı AFP’ye konuştu. Başkan, “Bir numaralı önceliğimiz daha iyi bir takım oluşturmak. Kış transfer döneminde kadromuzdaki boşlukları dolduracağız. Kadro dışı bırakılan oyuncular ile ilgili devre arasında iyi teklifler gelmesi halinde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

İŞTE İSTENEN BONSERVİS BEDELİ

Beşiktaş yönetimi, devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Aboubakar’ın satışından 5 milyon Euro gelir beklediği bildirildi.

Vincent Aboubakara teklif yağmuru İşte Beşiktaşın istediği bonservis bedeli

Vincent Aboubakara teklif yağmuru İşte Beşiktaşın istediği bonservis bedeli

 

YORUM YAZ