MENÜ

Vincent Aboubakar, Konferans Ligi'nde ciddiyet ve başarı istiyor

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, KF Tirana maçı öncesi konuştu ve rakiplerini ciddiye almak zorunda olduklarını vurguladı. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen Aboubakar, "Önemli bir mücadele, küçük takım büyük takım kalmadı. Bu anlamda her takıma çok iyi hazırlanıp, her takımı ciddiye almak zorundayız. UEFA Konferans Ligi'nde daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Çok iyi çalıştık. Her zaman kazanmak için savaşacağız." dedi.

Vincent Aboubakar, Konferans Ligi'nde ciddiyet ve başarı istiyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında Arnavutluk ekibi KF Tirana ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'HER TAKIMI CİDDİYE ALMAK ZORUNDAYIZ'

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve sezonun ilk resmi maçında rakiplerini ciddiye almak zorunda olduklarını vurgulayan Aboubakar, "Hiçbir oyuncu büyük bir sakatlık yaşamadı. Bu anlamda çok iyi oldu. Önemli bir mücadele, küçük takım büyük takım kalmadı. Bu anlamda her takıma çok iyi hazırlanıp, her takımı ciddiye almak zorundayız. Bu maçı kazanıp taraftarımızı ilk maçta galibiyetle mutlu etmek istiyoruz. Özgüven kazanmak istiyoruz ve bu maçı kazanarak sezona da çok iyi başlangıç yapıp zaten hedeflerimiz büyük, onlara doğru ilerlemek istiyoruz." dedi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

'KAZANMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ'

Beşiktaş'ın her zaman kazanma ruhuna sahip bir takım olduğunun altını çizen tecrübeli forvet, "UEFA Avrupa Ligi'nde oynamıştım. Beşiktaş ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de oynadım. İyi de sonuçlar almıştık. Bu defa UEFA Konferans Ligi'nde daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Çok iyi çalıştık. Her zaman kazanmak için savaşacağız. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. İlk maç çok önemli, kazanarak adım adım en ileriye gideceğiz. Futbol kolektif bir oyun. Tüm takım arkadaşlarımın hazır olduğunu biliyorum. İyi bir skorla iyi bir oyunla galip gelerek devamını getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar, Konferans Liginde ciddiyet ve başarı istiyor

YORUM YAZ