MENÜ

Vincent Aboubakar, derbi zaferini taraftarlara armağan etti

Beşiktaşlı Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, 3-1 galip geldikleri Galatasaray derbisinin ardından konuştu, "Çok iyi hazırlandık bu mücadeleye, çok önemli bir galibiyet aldık. Önemli bir zafer kazandık" dedi.

Vincent Aboubakar, derbi zaferini taraftarlara armağan etti

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Beşiktaş, evinde Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Karşılamanın ardından siyah-beyazlı ekibin Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aboubakar, "Öncelikle takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu hafta gerçekten çok iyi çalıştık. Çok iyi hazırlandık bu mücadeleye, çok önemli bir galibiyet aldık. Önemli bir zafer kazandık. Ailemiz için, buradaki taraftarlar için, onlara çok teşekkür ediyorum. Bize çok büyük destek oldular bugün ve kalbimizle oynadık. Beşiktaş'ı seven Beşiktaş'ı tutan herkese hediye ediyorum bu galibiyeti. Tekrar söylemek istiyorum tanrı da yanımızda oldu bugün ve taraftarlarımıza verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Galatasaray'ın şu an bariz bir puan avantajı var" diyen Kamerunlu futbolcu, "Ama kimse ne olacağını bilemez. Bizim odak noktamız bu şekilde oynayıp kazanmaya devam etmek. Sonunda ne olur kimse bilemez. Şu an biz çok iyi gidiyoruz, devam edeceğiz ve böyle bitireceğiz sezonu" ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ OLAN BURADA ZAFER KAZANMAKTI"

Aboubakar, "İlk kez Galatasaray'a karşı bir golüm oldu" diyerek, "Zaten maçtan önce atmam gerekiyordu diye bir düşündüm ve attım. Önemli olan tabii ki burada zafer kazanmaktı. Görüyorsunuz böyle galibiyet alınca, her şey çok iyi oluyor. Taraftarlar mutlu oluyor, biz mutlu oluyoruz ve bu mutluluğu devam ettirmek istiyoruz, herkese ulaştırmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Kamerunlu golcü, gol vuruşunun fenomen Ronaldo'ya benzetilmesiyle ilgili ise "Gerçek Ronaldo başka bir seviye, o çok farklı güçlü bir seviye. Ben gol attığım için ve takımıma yardımcı olduğum için mutluyum. Bugün gol atacağımı ve kazanacağımızı biliyordum. Bildiğim için bu şekilde davrandım" dedi.

YORUM YAZ