MENÜ

Valerien Ismael açıklaması: Önder Karaveli çok göklere çıkartılıyordu, Valerien Ismael'de de aynı şey oldu!

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Siyah-Beyazlılar karşılaşmayı 3-0 kaybetti. A Spor'da konuşan Serdar Sarıdağ, Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ardından değerlendirmelerde ve Valerien Ismael hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk etti.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar karşılaşmayı 3-0 kaybetti. A Spor'da konuşan Serdar Sarıdağ, Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ardından değerlendirmelerde ve Valerien Ismael hakkında açıklamalarda bulundu.

Serdar Sarıdağ: ‘’Önder Karaveli çok göklere çıkartılıyordu, Valérien Ismael'de de aynı şey oldu. Bazı Beşiktaş taraftarları bir an önce lig bitsin diyor, neden bitsin işte test maçlar başladı hocanın. Hoca’ya Trabzonspor ve Alanyaspor maçında öyle bir ayna tuttular ki kendini dev gibi gördü belki de, belki de görmüyordur biz öyle zannediyoruz. Ama Giresunspor ve Kasımpaşa maçları işin gerçeğini gösterdi. ‘’Türkiye’ye hoş geldin Valerien Ismael’’ hem kendisini eleştirenler ve övenler arasındaki ani dönüşleri görmen açısından hem de ligi görmen açısından her takımın aynı olmadığını bu Trabzonspor’un artık şampiyonluğu neredeyse garantilemiş şekilde oynayan rahat bir Trabzonspor olduğunu, Alanyaspor’un gerçekten yenildiği zaman ciddi fark yiyen bir takım olduğunu, 1 gol yemekle 4 gol yemek arasında bir fark görmüyor Alanyaspor teknik heyeti. Ama şimdi Giresunspor ve Kasımpaşa biraz işin gerçeğini ortaya çıkardı.’’ dedi.

YORUM YAZ