MENÜ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu son kongrede neler söylemişti? (VİDEO)

Uğradığı silahlı saldırı sonrası Beşiktaş camiası ve Türk futbol ailesini yasa boğan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ın son mali kongresinde kürsüden çarpıcı bir konuşma yapmıştı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Fikret Orman dönemine yönelik eleştirileri yanıtlamıştı.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası Beşiktaş camiası ve Türk futbol ailesini yasa boğan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ın son mali kongresinde kürsüden çarpıcı bir konuşma yapmıştı.

Haberin Devamı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Fikret Orman dönemine yönelik eleştirileri yanıtlamıştı.

İbra konusuna sert değinen Şafak Mahmutyazıcıoğlu: ''İki aydır siz şahitsiniz ben çıkıp Twitter’da her yerde ne diyorum? Son gün bu raporu çıkaracaklar. Bütün mesele ibra etmemek. Etmeyin ibra! Sayın başkanım siz de 2012’de icra olmadınız bakın ne oldu? Bakın bugün Beşiktaş’ın en şerefli görevindesiniz. İbra’nın bir önemi yok, önemli olan itibar. Hep diyorlar ki nedir derdin niye bu kadar saldırıyorsun? Arkadaş benim çocuklarıma bırakacak bir tane büyük holdingim yok. Başkanım sizin gibi benim arkadan gelen devasa bir demir çelik fabrikam da yok. Hiçbir şeyim yok, benim bir tane itibarım var.’’ demişti.

YORUM YAZ