MENÜ

Flaş Beşiktaş açıklaması: Tüm hatlarıyla tel tel döküldü!

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Siyah-Beyazlılar karşılaşmayı 3-0 kaybetti. NTV Spor'da konuşan Önder Özen karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk etti.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar karşılaşmayı 3-0 kaybetti. NTV Spor'da konuşan Önder Özen karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Önder Özen: ''Savunmadan hucuma geçiş nedir? Nasıl yapılır? İlk tepki ve ilk reaksiyon nasıl olmalıdır? Ve yayılım, dağılım saha içinde nasıl olmalıdır? Bunun cevabını biz bu 90 dakikada 7-8 dakikada gördük. Bir de bunun hücumdan savunmaya geçiş tarafı var. 6 kişi kutunun içinde 18’in içindeydi. Beşiktaş için süper bir şanstı bir tarafıyla tamamlanmamış bir atağı takiben Beşiktaş savunmadan hücuma geçecek, Kasımpaşa’da hücumdan savunmaya geçebilecek ve cevap verebilecek mi? Kasımpaşa kusursuz geçti Beşiktaş çıkamadı. Hücumdan savunmaya geçiş kısmını da Kasımpaşa bize bölüm bölüm gösterdi. Bu maç Beşiktaş üzerinden bence okunmaz, kötü oynadı Beşiktaş takımı ve iyi oynayan hiçbir oyuncusu yoktu. Kenardan da müdahaleleri epey eksik kaldı. Bence Beşiktaş’ın tüm hatlarıyla tel tel döküldüğü bir 90 dakikaydı, bu 90 dakika geçer puan almaz’’ dedi.

YORUM YAZ