MENÜ

Flaş Beşiktaş açıklaması: Şampiyonluk isteyen ruh yok!

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gaziantep FK - Beşiktaş maçında kazanan çıkmadı. İlk yarısı golsüz geçilen mücadele 1-1'lik skorla tamamlandı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın Gaziantep FK karşısındaki performansını yorumladı. Beşiktaş'ın şampiyonluk isteyen ruh halinin olmadığını ifade eden Erman Özgür, "Beşiktaş'a şampiyonluğu isteyen ruh hali gerekli. Bazen 1-2 oyuncu başlar sonra salgın gibi tüm takıma yayılır

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gaziantep FK - Beşiktaş maçında kazanan çıkmadı. İlk yarısı golsüz geçilen mücadele 1-1'lik skorla tamamlandı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın Gaziantep FK karşısındaki performansını yorumladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın şampiyonluk isteyen ruh halinin olmadığını ifade eden Erman Özgür, "30 senedir bu işin içerisindeyim, bir takım bir maçı istediğini hissettirir. Beşiktaş, oynuyor. Çok profesyonel ama sadece oynuyor. Beşiktaş'a şampiyonluğu isteyen ruh hali gerekli. Bazen 1-2 oyuncu başlar sonra salgın gibi tüm takıma yayılır" dedi.

YORUM YAZ