MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızına çağrı: Mesaj vermek zorunda!

Beşiktaş, Süper Lig'in 31'nci haftasında Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Siyah-beyazlılar, uzun süre 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın son dakikalarında yıkıldı ve karşılaşmadan 1-1'lik skorla berabere ayrıldı. Tivibu Spor'da maçın ardından konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'taki kötü gidişatı yorumladı. Performansında düşüş yaşayan futbolcuları eleştirdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 31'nci haftasında Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Siyah-beyazlılar, uzun süre 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın son dakikalarında yıkıldı ve karşılaşmadan 1-1'lik skorla berabere ayrıldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da maçın ardından konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'taki kötü gidişatı yorumladı. Performansında düşüş yaşayan futbolcuları eleştirdi.

Beşiktaş'ın hedefsiz bir takım olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Beşiktaş'ın bir kalitesi var ama kağıt üzerinde. Sahaya yansıyan bir kalitesi yok. Ben, bu tip kopmalardan sonra kadrodaki oyunculardan mesaj almaya bakarım. Beşiktaş'ta mesaj vermesi gereken çok fazla oyuncusu var; Semih Kılıçsoy, Ghezzal, Aboubakar... Bu tip kopmuş takımlarda oyuncular doğru motivasyonu bulmak zorunda. Semih Kılıçsoy, Montella'ya bir mesaj vermek zorunda. Bunun için bile yüksek motivasyonlu bir maç oynayabilirdi, oynayamadı. Ghezzal, 'Biz daha ölmedik' mesajı vermeliydi. Çok uzun zamandır yaşadığına dair sinyal vermiyor. Aynı şeyi Aboubakar için de söyleyebiliriz. Hiçbirinde bir hareket yok, hepsi bir araya gelince bu çıkıyor." dedi.

YORUM YAZ