MENÜ

Beşiktaş'a yeni kaleci! Transferde sıcak gelişmeler...

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık durumu nasıl? Beşiktaş'a yeni kaleci mi geliyor? Alvaro Montero transferinde son durum ne? Bonservisi Galatasaray'da bulunan Club Brugge'de kiralık olarak forma giyen Diagne, hangi paylaşımıyla gündem oldu? Hepsi ve daha fazlası günün öne çıkan gelişmeleriyle sizlerle buluşuyor.

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - Beyazlıların yeni kalecisi Alvaro Montero mu olacak? Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık durumu nasıl? Mbaye Diagne bu kez hangi paylaşımla gündem oldu? Hepsi ve daha fazlası FANATİK Haber Turu'nda...

Haberin Devamı

MUSTAFA CENGİZ RAHATSIZLANDI

Cuma günü hastaneden taburcu olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz rahatsızlanınca yeniden hastaneye kaldırıldı.

CELTIC ŞAMPİYON İLAN EDİLDİ

Corona virüs salgını nedeniyle askıya alınan liglerden İskoçya Premiership, mevcut sıralaması ile tescil edildi ve 13 puan farkla lider olan Celtic, şampiyon ilan edildi.

DIAGNE YİNE OLAY OLDU

Club Brugge’da kiralık olarak forma giyen Diafne, şampiyonluk paylaşımında kendisine yer verilmemesi üzerine kendi fotoğrafını, kavgalı olduğu teknik direktör Philippe Clement’in yerine koydu, "Teknik direktörsüz iyi iş çıkardık çocuklar" yazdı!

ÖZÜR DİLEDİ

Güney Kore ekiplerinden FC Seoul, boş tribünlere koyduğu 'şişme mankenler' nedeniyle büyük eleştiri aldı ve özür metni yayınladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A YENİ KALECİ

Kolombiya basını, Alvaro Montero'nun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını ve transferin resmileşmesi için ufak pürüzler kaldığını açıkladı.

YORUM YAZ