MENÜ

Beşiktaş transfer açıklaması: En acil ihtiyaç...

Beşiktaş transfer haberi... Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Ghezzal'ı almak için uzun süredir mesai harcayan Siyah-beyazlılar mutlu sona ulaştı. Leicester City forması giyen tecrübeli futbolcu birkaç gün içinde Beşiktaş'a imza atacak. A Spor'da yaşanan son dakika gelişmesini yorumlayan Serdar Sarıdağ, hem Beşiktaş'ın Ghezzal transferini hem de Siyah-beyazlıların transfer gündemini yorumladı.

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Ghezzal'ı almak için uzun süredir mesai harcayan Siyah-beyazlılar mutlu sona ulaştı. gheLeicester City forması giyen tecrübeli futbolcu birkaç gün içinde Beşiktaş'a imza atacak.

Haberin Devamı

A Spor'da yaşanan son dakika gelişmesini yorumlayan Serdar Sarıdağ, hem Beşiktaş'ın Ghezzal transferini hem de Siyah-beyazlıların transfer gündemini yorumladı.

Ghezzal'ın antrenman eksiği olmamasına dikkat çeken Serdar Sarıdağ, "Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın ilk 11'inde yer alabilir. Ligin ilk haftaları Beşiktaş için sıkıntılı olabilir. O yüzden Ghezzal ne kadar erken gelirse o kadar iyi." dedi.

Beşiktaş'ın geçen sezonki kadrosunu koruduğunu ifade eden Serdar Sarıdağ, "Beşiktaş'ın şu an tek eksiği santrfor. Larin'e hazır gözüyle bakamayız. O nedenle en acil ihtiyaç golcü transferi. Bu transferi son güne bırakılırsa Beşiktaş sıkıntı yaşayabilir. Fırsat transferi beklemek mantıklı ama ligin ilk haftalarını riske atmak ne kadar mantıklı o da tartışılır." dedi.

YORUM YAZ